ДОБИЈ БЕСПЛАТЕН БИЛЕТ

  • Востаничка 88
  • 19:00
  • Среда (07.06.2023)

Доколку сакаш да влезеш во една од најплатените индустрии во Америка, а да работиш од Македонија, каде што платите се движат од $1,000 до $5,000 месечно, тогаш дојди на Бесплатен Настан!

Регистрирајте се тука